Binnenkort nieuwe auto's op Curacars.com

Binnenkort nieuwe auto's op Curacars.com

27 Jan 2015
fiogf49gjkf0d

In februari 2015 lanceert Curacars.com wederom een nieuwe service voor haar bezoekers. Tot op heden was Curacars.com vooral bekend vanwege haar grote aanbod aan tweedehands- en huurauto's, maar daar komen vanaf volgende maand ook nieuwe auto's bij.

Door de vele extra activeiten die er in de afgelopen maanden zijn gestart groeit Curacars.com steeds meer uit tot dé plek voor auto's op Curacao.

Een van deze extra activiteiten is het weergeven van het complete aanbod van nieuwe auto's op Curacao. In samenwerking met een groot aantal autodealers is Curacars.com er in geslaagd om het aanbod van nieuwe auto's op haar website te verzamelen.

Hierdoor weet u straks precies welke merken en modellen er op Curacao verkrijgbaar zijn, maar ook wat de betreffende auto's kosten en wat de alternatieven zijn. Bent u bijvoorbeeld opzoek naar een kleine SUV dan laat Curacars.com u ook meteen zien wat de alternatieven zijn bij andere autodealers op Curacao.

U heeft straks de keuze uit 20 automerken op Curacao en in totaal zelfs meer dan 200 verschillende modellen.

Via de website Curacars.com kunt u eenvoudig informatie over uw favoriete auto opvragen en zelfs een proefrit inplannen. Ook staan de contactgegevens van de autodealers erbij zodat u, indien gewenst, rechtstreeks met hen contact op kunt nemen en weet waar de auto te vinden is.

Naast alle bovenstaande voordelen kunnen wij u in samenwerking met een bank en verzekeraar ook direct op de hoogte brengen van de financierings- en verzekeringsmogelijkheden.