Auto's huren via Curacars.com

Auto's huren via Curacars.com

03 Nov 2014

Bent u op zoek naar een huurauto voor uw vakantie of heeft u tijdelijk een andere auto nodig? Via Curacars.com kunt u huurauto's en de bijbehorende tarieven eenvoudig en snel vergelijken.

Nadat Curacars.com in oktober 2014 met een service kwam voor autofinancieringen is Curacars.com sinds deze maand gestart met het aanbieden van huurauto's. Sinds november 2014 gaat Curacars.com de samenwerking aan met een aantal lokale autoverhuurders op Curacao.

Vaak is het voor u als toerist lastig om de lokale verhuurbedrijven te vinden, waardoor u toegewezen bent aan één van de wereldwijd opererende autoverhuurders en hun bijbehorende huurtarieven.

Curacars.com heeft voor u de lokale autoverhuurders in kaart gebracht en hun huurauto aanbod op haar website geplaatst. Hierdoor is het mogelijk om verschillende huurauto's en huurtarieven snel en efficient met elkaar te vergelijken. De autoverhuurders waar Curacars.com mee samenwerkt hanteren lagere tarieven dan de gevestigde namen terwijl de service op minimaal hetzelfde niveau ligt. 

Alle autoverhuurders die deelnemen aan deze nieuwe service worden eerst door Curacars.com gescreend alvorens hun aanbod op onze website verschijnt, waardoor u en wij zeker weten zaken te doen met een betrouwbaar bedrijf .

Via de volgende LINK kunt u het huurauto aanbod op Curacars.com vergelijken. Zodra u uw huuraanvraag verzonden heeft zal de betreffende verhuurder zo snel mogelijk contact met u opnemen om uw huurauto en huurperiode te bevestigen.