Adverteren op CuraCars

Onze site heeft momenteel meer dan 15.000 bezoekers per maand. Dit komt mede door de hoge ranking in Google en onze Facebookpagina waarop wij dagelijks adverteren met meer 2500 volgers. Onze site is ideaal voor bedrijven die zich bezig houden met alles wat met auto's te maken heeft. U kunt op onze site op verschillende manieren adverteren. Middels een banner die op iedere pagina van onze site te zien is of via een adres vermelding op de pagina van uw bedrijfstak.

Adres vermelding met link & logo

Uw adres wordt als eerste getoond met uw logo en link naar uw website en e-mail. Het tarief hiervoor bedraagt slechts Nafl. 250,-- per jaar.
 Maximale afmeting logo 340x170 pixels

Banner Advertentie

Er zijn 10 banner spots beschikbaar, welke worden afgewisseld.
Het tarief bedraagt Nafl. 150,-- per maand, minimum periode is 3 maanden. Wanneer u 1 jaar of langer bij ons adverteert, krijgt u een gratis adres vermelding met link & logo.
 Afmeting banner: (wxh) 336x280 of 300x250 pixels.

Slides

Er zijn maximaal 5 slides beschikbaar voor adverteerders. De slides zijn klikbaar. Het is ook mogelijk om zelf u slide te hosten, waardoor u de slide ten aller tijde kunt wijzigingen. Tijdelijk krijgt u een gratis adres vermelding + link, als u 3 of meer maanden een slide plaatst. Afmeting slides: (wxh) 680x383 pixels

Periode Prijs Opmerkingen
Per dag Nafl. 25,-- Minimaal 7 dagen
Per maand Nafl. 600,--  
Per jaar Nafl. 5000,--